jueves, 7 de abril de 2011

Presentaciò



100 X Cent Pineda de Mar


Som un grup de persones sense influència de cap formació política i que ens preocupa el futur del nostre poble, Pineda de Mar, i per el que volem treballar.

El nostre equip d'homes i dones, és un equip dinàmic, emprenedor, obert i creatiu, que amb el seu sentit de la responsabilitat i la seva experiència es capaç de portar a terme una gestió eficaç i transparent a l'Ajuntament de Pineda de Mar.
La nostra experiència ens diu que un ajuntament ha de ser un servei al ciutadà, amb una administració competent, ràpida, visionaria i seriosa. 

El nostre objectiu és administrar correctament els recursos humans i econòmics per reduir l'endeutament actual del consistori per a poder després escometre nous projectes de desenvolupament per al nostre poble.
Com ho aconseguirem?. Treballant, treballant de valent, fent servir la nostra experiència, aplicant a l'Ajuntament criteris i estratègies empresarials, essent realistes, eficaços i transparents en la nostra gestió.

100 X Cent Pineda de Mar, aquest és el nostre nom

Una Pineda de Mar 100 X Cent pròspera i moderna és el nostre objectiu.



El nostre candidat 




Salvador Llorens i Llinàs

Nascut a Pineda de Mar L'any 1942, casat i pare de cinc fills és un conegut empresari industrial.
A estat alcalde de Pineda de Mar del 1995 al 1999 i es regidor per 100X Cent Pineda de Mar en l'actual legislatura 2007-2011.

1 comentario: