martes, 10 de mayo de 2011

Des de la meva talaia per Josep Maria Miquel

Estem tombats en el sofà de les nostres cases intentant recuperar-nos de l'hecatombe econòmica, laboral i social que ens assota des de totes parts, mentre seguim escoltant les mateixes dolentes notícies en el televisor; i dic escoltant, perquè l'antifaç que duem en els ulls per a aconseguir conciliar la nostra migdiada no ens deixa veure, o, senzillament no volem veure la realitat a la qual hem arribat.



Però si és per a INDIGNAR-SE!



Perquè ningú diu gens?



Perquè no reivindiquem solucions?



Perquè no actuem?



Ara és el moment!.



Sota aquestes premisses, “100 x *Cent Pineda de Mar”, vol intentar pal·liar aquesta situació dintre de l'àmbit municipal atenent al seu lema d'honradesa i experiència, que ha de significar una major eficàcia en la gestió consistorial. Una eficàcia que s'apreciarà en la promoció del poble de Pineda de Mar, en l'eliminació de barreres administratives i la *facilitación de tràmits, en la millora de la fiscalitat i en la contenció dels impostos, i especialment, en la reducció del dèficit i de les despeses, molts d'ells superflus i que han dut al nostre Ajuntament a l'endeutament major de la seva història.



No, no tenim una vareta màgica, però les actuacions amb persistència, sota coherència i bon criteri sempre han de dur-nos a bon port. És per això que “100 x *Cent Pineda de Mar” amb el suport i compromís dels seus ciutadans, pretén salvar, o com menys suavitzar els grans problemes que ens tenallen, gràcies a un equip que no està subjecte als lligaments o limitacions d'una ideologia que regeixi les seves actuacions des d'altres àmbits. El nostre equip només es deu A Pineda de Mar, perquè des de quan, treballar tenaçment per a millorar el teu poble és de dretes o d'esquerres?.



Som un equip amb experiència en altres crisis passades, *cauto en les despeses, promotors del nostre poble i de gran tenacitat i constància en el treball, amb un líder de provada experiència en l'ajuntament i que ens va deixar amb els seus actes uns millors records.



Per tot això, i sabent del compromís de tots els *pinedenses envers el seu poble, és pel que demanem el vostre suport i il·lusió per a sortir endavant de semblant desori.



FINS AVIAT !!!







Josep Mª Miquel


                                                RESPONSABILITAT I EXPERIÈNCIA

No hay comentarios:

Publicar un comentario